Inkwizycja
Gadula
Wielu jest graczy w gildii z lvl 70 ktorzy nie chodza jeszcze ani na heroici, kara ani cos w tym styulu.
Chciałbym w tym temacie zebrac ekipe na takie instancje jak SL, SV, SH, w pozniejszym czasie Tempest Keep - Arcatraz/Botanica/Mechanar. Oraz ustalic jakies sensowne daty kiedy bysmy chodzili, np co drugi dzien o 20:00. Nie chodzi o to ze Ikwizycja w ogole nie chodzi na takie instancje, chodzi, bylem z wami nie raz, tylko wiadomo ze fajnie by bylo gdyby tak np o tej 20:00 bylo 5 osob ktore chca zrobic jakis instance.
Khargal - dps/tank
Mlody/a
ja tez bardzo chetnie tylko ze to roznie ale pytaj jak bede online
dps/tank
Gadula
ok. znaczy sie ja mam pomysl zeby zebrac ekipe 5/10 osob, i czasem sie ustawiac, bo z tym zbieraniem ekipy w grze to jest tak ze jak sie uda to fajnie, ale czesciej sie nie udaje. A tak np mamy 7 osob ktore chca robic SL, pada haslo na forum sroda - 18:30 - SL, pojawia sie 5 osob (bo dwie np nie moga) i lecimy.
Sklad:
Kahargal - dps/tank
Fawex - dps
Karolinka - dps/tank
Ostatnio edytowany przez Khargal (2007-11-02 07:24:41)
Mlody/a
Lol... chcesz isc do SL piszesz w LFG .... proste to nie nie jest raid żeby się zbierać tydzień wcześniej ... SL trwa 2 godziny ...
Wladze Inkwizycji
Khanador napisał:
No to ze względu, że mi 70 poziom wskoczył ... Shaman elemental - dps
Gz gz gz
Rob klucz do kara, a przynajmniej zacznij moze questline, zbieraj sprzet. Z tego co wiem Zafra tez potrzebuje skonczyc wszystkie questy, nie mam pojecia kto jeszcze, moze Falubaz ? Jesli bedziesz potrzebowal pomocy, daj znac. We wtorek/srode jestem leczacym priestem, pozostala czesc tygodnia tankuje na arenie ale przyleczyc w normal 5 man jestem w stanie calkiem niezle.
Na razie robie klucz do Shattered Halls (kto ma ochote odstrzelić Fel Reavera?) i do Arca (Dziś do grupowych chce dojść - Wiem, że niektórzy wciąż nie mają klucza, np. Karolinka, więc jakby co to łapać, wybierzemy się razem do Mecha i Botaniki). Jak już będę miał, to zacznę q do Kara i może przy okazji mi eq odpowiedni zacznie wypadać (zgodnie z sugestią na start chce pozbierać Tidefury dungeon set 3 - http://www.wowhead.com/?itemset=630). Do tego może chociaż kilka śmieci za honor kupię z veterana.
Mam nadzieję, że chętni do pomocy się znajdą
Pozdr i powodzenia dziś!
Wczoraj, z wielkimi oporami, udało nam się w końcu zebrać ekipę na SL. W imieniu własnym i Wigo (która też już na 70 lev wskoczyła - wczoraj) dziękujemy Karolince, Nythyxowi i Thurle za wesołą wycieczkę do 2 bossa (ja zginąłem 4 razy ) - 2ego tylko dlatego, że tak późno zaczęliśmy ze względu na pre-q do Ogri'la.
Dziś planujemy powtórkę.
Jeśli chodzi o mnie i Wigo, to w zasadzie wszystkie instancje nie heroic wchodzą w rachubę.
Nawiązując to tego tematu odsyłam tutaj: http://inkwizycja.pun.pl/viewtopic.php?pid=796
Poczytajcie, przemyślcie...
Gadula
Jeśli weźmiecie 67 lvl to i ja bym się z chęcią wybrał.