Inkwizycja
Do SH możemy się pare razy wybrać, bo tam 3 rzeczy, o ile dobrze pamiętam dla mnie dropuj'a. Rep oczywiście też.
To jest inst od 70 lev, ale może Val da rade? Nie wiem jak to w rzeczywistości jest, więc może ktoś "starszy" napisze czy jest sens tam chodzić poniżej 70 lev.
P.S. Dzięki za wczorajszą szybką wycieczkę do Sethekk Halls
Gadula
Val nie da rady jako dps bo będzie missował, jako healer będzie zbierał za duże agro, a jako tank nie wiem jak się sprawdzi, SH jest o 69-70 ale bez dobrego składu go nie skończycie : )
Val to paladyn retribution, czyli raczej będzie musiał poczekać do 70 lev.
Kalimass to dobry tank, więc już 1/3 sukcesu
Wczoraj jak sethek robiliśmy to już mi crit'y wchodziły za 2,5-3,5k, więc chyba nie jest tak źle. Może ktoś jeszcze sie znajdzie
Hmm... w patch'u 2.3 wprowadzono możliwość "chodzenia na heroiki" już od poziomu repa honored. W związku z tym mam pytanie jak heroic mają się do normal. Czy jest sens próbować już teraz? Jaki sprzęt trzeba mieć? Niby mam sporo niebieskich, ale nie jest to eq +hit, a raczej +dmg (400) +crit (prawie 30%).
No i czy np. żeby poprawić sobie trochę ekwipunek, warto zainwestowac już teraz w sprzęt z PvP (np. veteran's lub coś tego typu), czy on nie sprawdza się z heroic? Btw... Gladiator będzie dopiero po 27 listopada, bo przesunęli start 3 sezonu o tydzień.
Gadula
zbieraj honor na veterany i gladiatory ale dopiero na nowy sezon, jako dps one bardzo dobrze się spisują ( przynajmniej na mnie : P )