Inkwizycja
Mlody/a
Pozdrówka dla Inkwizycji od strony przeciwnej
Znamy sie z BG, a znależć łatwo, bo i nazwa i ksywki siakieś nasze. Szkoda, że gramy po przeciwnych stronach barykady.
Szczere uznanie za zgranie i umiejętości. Niemniej robimy co możemy, żeby Wam przeszkadzać
Najczęściej Was spotykamy w składzie naszym Doro i Cayenne. Szczególny uścisk łapki dla Mocarza
Jeszcze raz pozdrawiam
Lis of OLD Alliance
<edit> proszę bardzo: http://old.straganik.pl/old/portal.php
Ostatnio edytowany przez lisiarz (2007-06-07 09:30:54)
Hehe
Glos z drugiej strony barykady. Milo, ale pozwole zostawic szerszy komentarz dla tych z ktorymi sie scieracie na BG. Dzieki za sympatyczny gest...
A przy okazji moze wrzucisz jakis link do Waszego forum czy stronki...
Wladze Inkwizycji
Hehehe nie kojarze takich gosci...pewnie padali szybko,
Jednak milo, ze ktos nas znalazl i zdecudowal sie odezwac. Moze chlopaki kiedys zdecyduja sie wystapic po "wlasciwej" stronie i rerolluja charaktery z Hordy...Serdecznie pozdrawiam i zapraszam jak najbardziej...nawroceni beda mieli od razu plusy u Rady Starszych
Zreszta nie bylo takich, ktorzy nie padali szybko...
Szacunek jedynie dla premade'u z Trollbane'a healbot Udini i spolka
No dobra a dlaczego on MÓGŁ założyć konto na forum ?? To trochę nie teges jest...
No ja rozumiem, że jeszcze nie ma czego tutaj ukrywać no, ale nadal coś mi tu nie podchodzi...
Ktoś powinien to weryfikować chyba.... tak mi się zdaje.
Mlody/a
Nie obrażę się jak usuniecie konto Ja tylko wpadłem z pozdrowieniami
Wladze Inkwizycji
Teoretycznie uwazam, ze nie kazdy zarejestrowany na forum powinien miec dostep do wszystkich jego dzialow. Pisalismy o raidzie na miasta aliantow - delikwent nam nieprzychylny moglby po przeczytaniu wiadomosci, podac date, godz oraz miejsca, na ktore wyruszamy z krucjata, przeciwnej frakcji, czego bysmy nie chcieli. Natomiast dostep do tej czesci forum - Luzne gadki - czemu nie. Nie znajduje sie tu nic groznego ani tajnego.
Pytanie powstaje do kolegi Diakona Cieni Adargha, czy da sie w pewien sposob ograniczac dostep uzytkownikow do "czesci" forum i w jaki sposob weryfikowac to czy delikwent jest po "naszej stronie barykady" czy po stronie "gorszych" lol
Sam juz wczesniej o tym myslalem... Bedzie haslo do wszystkich czesci forum oprocz "luznych gadek"... Szczegoly wkrotce...
Update - niestety nasze forum jest lipne i nie ma mozliwosci zabezpieczenia go haslem - jedyny sposob to weryfikacja rejestracji - czyli żmudna strasznie robota... no ale coz - trzeba bedzie tak zrobic...